izobildpokrivi
Professional
  • Телефон 0884 956 219
  • Email: izobildpokrivi@abv.bg
  • Страница: http://remontiramepokrivi.4stupki.com/
  • Map View
  • Directions

Ремонт на покриви ниски цени от Специалисти

  • 494
Текст

Фирма ИЗОБИЛД ЕООД започна своята дейност преди десет години. Услугите които ние предлагаме са на необходимото ниво и качество, като цените са достъпни за всеки наш клиент.
Ние извършваме – Ремонт на покриви, строителни ремонти, хидроизолация, дървени покривни конструкции, груб строеж, вътрешни ремонти, алпинистки услуги, цялостно изграждане на нов покрив, тенекеджийски услуги.
Съветът ни е да Не губите време, нерви и пари в търсене на най-евтиното – то в повечето случай не Ви излиза по-евтино, напротив – по-скъпо е!
Заложете на качествени материали от реномирани производители. Естествено, това ще утежни предвидения ви бюджет, но по-добре един път като сте се захванали с покрива да го направите така, че следващия ремонт да е след 10-20 г и да остане като задължение на внуците ви.

Правим оглед на целия покрив, отделните елементи на покрива, компрометираните участъци и даваме съвет за отстраняване на дефектите, ремонти или подмяна на покривните конструкции, покритията или обшивки. Във всичките си дейности ние се стремим към постигането на най-високи стандарти. Стараем се да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди, както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори. Високото качество на нашите услуги е гаранция за сигурността на нашите клиенти.

0 Ревюта

Търсиш ревю? Все още няма ревю!